[read online Kerana Kau] PDF BY Dyadila



10 thoughts on “Kerana Kau

  1. says:

    Dia wanita batuhatinya bekuperasaannya kakudialah Nur Ayuni Balis Byk perkataan yg hilang dari kamus hidupnya lantaran perjalanan hidup yang dilaluinya kehilangan insan2 yg amat disayangi Dia punya ayah tetapi yatim piatu punya adik tetapi sebatang kara Yang dia ada cuma seorang kawan sejati yang memahami perih jerihnyaKerinduannya membina tembok kebencian kekecewaannya mencambahkan dendam Atas rasa benci dendam tersebut dia menc

  2. says:

    Nur Ayuni Balis hatinya menjadi beku dan keras kerana dendam Dia puas jika dapat menyakitkan hati orang orang yang menyebabkan dia hilang kasih sayang Sebaik manapun layanan yang diberikan kepadanya dia tetap menolak dengan cara kasar Tidak m

  3. says:

    Dia mengeraskan hati Dia abaikan orang yang ingin sayangkan diaDia berdendam kerana seorang papa yang abaikan dia ibu dan adik sehingga ibu dan adik terlibat dalam kemalanganMasih kecil bergelar yatim tapi bukan piatuKerana wanita be

  4. says:

    Semalam tercari2 novel ape nk beli tertarik dgn synopsis novel ni so decide beli novel ni lgpun karya2 penulis sebelum ni p

  5. says:

    sangat menyentuh hatisgt terkesan di hatibkn nya mudah utk menjd seorg nur ayuni baliskelukaan yg ditanggung membtkn dia menjd seorg pendendammembenci darah daging sendiribermacam2 perkara yg dilakukan utk membls dendamnamun segalanya berubah apabila mereka sekeluarga terlibat dlm satu kejadian yg mampu meleburkn segala rs dendamwalau pun keb

  6. says:

    Dua Kali baca novel ni baru teringat nak buat review Ayuni yg berhati keras Letak apa jenis cecair pun Susah nak lutkelukaan kedukaan yg ditanggung membuat dia jadi begitu Pelbagai rancangan yg dibuat Untuk melu

  7. says:

    Emo sangat bila baca buku ni bersengkang mata sampai pukul 3 pagi nak habiskan memang best congrats writer

  8. says:

    Baca cerita ini buat rasa Benci itu Wajaruntuk balut hati x terus kecewa dan terluka

  9. says:

    Tamatjln citer best penuh dgn emosi giler sedih mase penculikkan tu terserlah kasih syg dlm diri sorg Ayuni Perjalanan hidup seorg anak yang diabaikan oleh ayahnya Ayuni Balis membesar tanpa kasih syg dri seorg ayah dibiarkan membesar sendirian slps kematian ibu dan adiknya menjadikan Ayuni seorang pendendam Kejayaan dlm hidup masih tidak mencukupi tanpa meluahkan segala kelukaan hatinya Dia kembali mencri rua

  10. says:

    First and foremost sorry yea buka I biased tapi tak dinafikan Dyadila is one of my favourite writer Memang bila I baca semua kisah Dyadila akan membuatkan emosi I akan dropped at one pointI suka dengan karakter Ayuni yang ma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Download Õ eBook, PDF or Kindle ePUB ½ Dyadila

“Kalau nak aku terus tinggal dekat sini aku nak bilik lain Aku tak suka bilik ni Dan aku benci warna ni Dan aku juga paling benci kalau orang nak buat baik dengan aku” – NUR AYUNI BALIS“Mungkin kau dah hilang ingatan Sekarang ni aku nak ingatkan balik Sejak dua hari lepas aku Fariz Iskandar Leo dah menjadi suami yang sah kepada Nur Ayuni Balis jadi mulai saat ini sama ada kau suka atau tak kau kena bagitau aku ke mana saja kau nak pergi Kalau aku izinkan baru kau pergi” – F. Dia mengeraskan hati Dia abaikan orang yang ingin sayangkan diaDia berdendam kerana seorang papa yang abaikan dia ibu dan adik sehingga ibu dan adik terlibat dalam kemalanganMasih kecil bergelar yatim tapi bukan piatuKerana wanita berumur itu dan papanya dia kembali menyusup masuk ke syarikat papanya bila dewasaDia membuat hidup papa dan keluarga wanita berusia itu haru biruTapi dia juga penyelamat mereka bila ditimpa musibahDia juga menyintai seorang lelaki bernama suamiDia ialah Nur Ayuni BalisBest cerita ni Kupas bawang banyak sungguh la Sanggup baca sampai pukul 2 pagi Nasib pikir esok kerja Jadi berhenti jap Masuk kerja ada masa sambung sampai habis haha Curi TulangTahniah buat penulis Untuk naskah dendam bersulam air mata kasih sayang

review Kerana Kau

Kerana Kau

ARIZ ISKANDAR LEO“Yuni kenapa hati Yuni sekeras ini Papa minta maaf apa yang dah papa lakukan pada Yuni Papa buat semua ni untuk Yuni Dan papa yakin Fariz boleh bahagiakan anak papa ni”Ayuni mencebik Dua wajah yang masih kekal memandangnya itu langsung tak dihiraukan“Bahagia Perkataan tu dah lama hilang Dan jangan ingat saya ikut semua percaturan Dato ni maknanya saya nak bahagia Saya buat sebab saya nak tengok Dato dan perempuan ni menderita Selamanya” jerit Ayuni lagi Entah k. sangat menyentuh hatisgt terkesan di hatibkn nya mudah utk menjd seorg nur ayuni baliskelukaan yg ditanggung membtkn dia menjd seorg pendendammembenci darah daging sendiribermacam2 perkara yg dilakukan utk membls dendamnamun segalanya berubah apabila mereka sekeluarga terlibat dlm satu kejadian yg mampu meleburkn segala rs dendamwalau pun kebahagiaan itu sudah hampir di kecapi ayuni pergi meninggalkan segalanyadapatkah dato khalid dan fariz menjejaki ayuni semua itu akn terjwb dlm cerita initahniah bt penuliskarya DD mmg x penah mengecewakanbt kan sy menangis di tgh mlmhuhuhu

Download Õ eBook, PDF or Kindle ePUB ½ Dyadila

Enapa ayat itu keluar daripada mulutnya Dia sendiri tak dapat mengawalnyaDi hujung tangga ada telinga yang dari tadi menjadi pendengar Kaku Soalan yang dulunya bermain di fikiran muncul kembali Kenapa terlalu tebal rasa benci dalam hati Ayuni KenapaAyuni melangkah keluar meninggalkan Teratak Kasih Dia perlu bernafas Ketika ini dia terasa nak gila Ya memang dia akan gila“Jangan mencari Nya kerana inginkan jawapan Carilah Dia kerana kita tahu bahawa Dialah jawapan pada semua persoalan?. Emo sangat bila baca buku ni bersengkang mata sampai pukul 3 pagi nak habiskan memang best congrats writer